Треньорът на Черно море Тича Дарин Великов коментира предстоящия днес от 18

...
Треньорът на Черно море Тича Дарин Великов коментира предстоящия днес от 18
Коментари Харесай

Дарин Великов: Очаквам победа срещу Академик

Треньорът на Черно море Тича Дарин Великов разяснява предстоящия днес от 18 часа във Варна мач против тима на Академик от Правец, който към този момент не носи названието на досегашния си спонсор Лукойл.

Тимът ще излезе с радикално друг състав против “моряците ”, а Великов съобщи, че не знае какво тъкмо да чака, написа Sportal.bg. 

„ Предстои ни един мач с доста незнаен съперник. Неизвестен, тъй като не знаем в какъв състав ще дойде противникът ни. Имаме информация за 7-8 техни състезатели, само че към момента нищо не е несъмнено.  Смятам, че и без Тубак и Боцка ще се поздравим с триумф. За нас е доста значимо в събота да победим, поради загубите, които инкасирахме в последните няколко мача ", разяснява семейството Великов, а по-късно добави за какво варненци ще бъдат без сръбските си играчи. 

" Милян Боцка и Драган Тубак са си в Сърбия сега, само че повода за това са не празниците, а работната им виза. Знаете, че всяка година има един подобен интервал, в който те би трябвало да са отвън България тогава, когато се оформят документите им. Мисля, че за мача с Академик Правец в събота няма да мога да ги употребявам. Има някаква  вероятност при Тубак документите да бъдат завършени малко по-бързо. Почти одобряваме обстоятелството, че най-вероятно ще отсъстват и двамата за този дуел. Отсъствието им не ме тормози. Това ще даде опция още веднъж някои от юношите да бъдат включени в състава за този мач ", внесе изясненост Великов.

" За мен това обединение е позитивно. Първо на една огромна компания като „ Лукойл " им отива един огромен тим. Спортът е обвързван с аудитория, с въздействие. Левски има въздействие в цяла България като последователи. Не може такива огромни градове като София, която е двумилионна, да няма мощен баскетболен тим. Големите градове би трябвало да имат мощни тимове. Никакви наредби не са нарушени в нашето състезание. Тук няма обединяване на два клуба, а има промяна на спонсор ", разяснява най-популярната и обсъждана тематика в баскетбола у нас той.

„ Когато теглиха жребия, към този момент имах някаква информация за това, което предстоеше да се случи с Левски. Става съвсем невероятно изключително в 2 мача да преодолеем отбора на Левски Лукойл.  Ще се опитаме да ги изиграем на равнище, с цел да може това наше показване да ни помогне за шампионата ", приключи Великов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР